EN
FR
DK
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og servicevilkår gælder.
Teknologiske Partnere
Microsoft Partner
Umbraco Gold

DXspark arbejder tæt sammen med sine kunder og hjælper dem med deres digitale transformering.

Highdome præsenterer sikkerhedsløsninger til forskellige typer af kunder, der sikrer organisationers fremtid.

Agap2 Teknologi Tjenester (ATS) præsenterer sine kunder for et nyt mærke og en helt ny måde at tænke og arbejde med teknologi på.

NÆRHED, GENNEMSIGTIGHED OG SAMARBEJD

Agap2 Teknologi Tjenester (ATS) tilbyder sine kunder et nyt brand og et unikt perspektiv på teknologi. Vores mål er at blive din go-to partner og dit første valg til alle dine udfordringer. Vi har fundet en varig løsning på kompleksiteten i den moderne verden gennem nærhed, gennemsigtighed og samarbejde. Vi garanterer proceduremæssig smidighed, teknisk innovation og kontinuitet i din virksomhed og infrastruktur. ATS er en etableret og ekspanderende virksomhed med en fast placering i IT-branchen og har mere end 13 års ekspertise inden for den digitale sfære.

Nøgleord

agap2 ÉN partner til alle dine ICT

Nutidens virksomheder stræber efter at være kendt for deres innovativt designede processer og kundeoplevelser samt deres smidighed og ikke mindst deres konstante nærhed til deres kunder. Deres Informations- og Kommunikations Teknologiske systemer (IKT) skal altid være tilgængelige, så enkle og billige som muligt og omkostningseffektive, for at det kan lade sig gøre. Derfor vælger et stigende antal virksomheder i dag at outsource en stor del af deres IT-teams. En partner, der er kompetent i alle spørgsmål og lag af deres informationssystemer, skal træffe dette vigtige valg.

Teknologi

Mobilitet
Socialt Erhverv
Store Data/Analytik
Cloud

Vidne

"For INE (det Nationale Institut for Statistik) var AGAP2IT's deltagelse i Censos 2021-projektet yderst effektiv og gav afgørende resultater for projektet. Det var muligt at integrere de nødvendige funktionaliteter for projektets succes inden for den planlagte tidsplan og de planlagte budgetter. Især den mobile app, der gør det muligt at bruge folketællernes smartphone til forvaltning og indsamling af oplysninger. Det er med stor tilfredshed, at vi ser resultaterne af partneres bidrag til INE-projekter."

António Alcobia Portugal

Direktør for INE-Tjenesten

"Agap2IT har været vores partner i forbindelse med udviklingen af mobile løsninger for nogle af vores internationale kunder. Leveringen har været fuldt ud tilfredsstillende, og den fleksibilitet, som AGAP2IT har vist i løbet af de forskellige faser og de forskellige projekter, er en differentierende faktor, som vi sætter stor pris på."

José Pedro Nascimento

CTO - TIMWE Gruppe

Ifølge formanden for den portugisiske professionelle fodboldliga, Pedro Proença, er FootballISM-platformen "det foretrukne værktøj til professionalisering af klubber i Portugal".

Pedro Proença

Formand for den Portugisiske Professionelle Fodboldliga

"I den tid, vi har arbejdet sammen med AGAP2IT, har vi anerkendt virksomhedens fremragende præstationer og stærke engagement i løsningen af de udfordringer, som vi har fået forelagt, og de udviser stor professionalisme og har en række højt kvalificerede og ansvarlige medarbejdere."

Ricardo Silva

Koordinator for AQM-Aquamatrix Afdelingen | EPAL - Empresa Portuguesa das Águas Livres, S.A.

Casestudier

De digitale platforme, der i detaljer styrer den sportslige, akademiske, sociale og personlige udvikling af det vigtigste sportsaktiv: atleterne.